Vrhunska kvaliteta sa dugotrajnom garancijom

Vrhunska kvaliteta sa dugotrajnom garancijom

Vrhunska kvaliteta sa dugotrajnom garancijom

Vrhunska kvaliteta sa dugotrajnom garancijom

infoProzori KVK izrađeni su od tri osnovne komponente, a to su: PVC profil, okov i staklo.

U našoj ponudi su dva PVC profila. Salamander 3D vrhunske kvalitete i Wintech W80 koji zadovoljava sve tržišne kriterije uz 20 % povoljnije cijene.

Okov čini bitnu stavku koja prozor čini stabilnim i funkcionalnim. Uz Salamander 3D profil nudumo Maco multi matic skrivene okove koji čine najnoviju generaciju inteligentnog okova, te su posebni po tome što su im šarniri skriveni unutar prozora i time dobivate jednu zatvorenu sigurnu cjelinu. Uz Salamander Streamline nudimo oko Maco multi matic standardni okov, koji daje klasični izgled prozora.

Staklo zauzima 70% površine jednog prozora, te tako predatvlja bitnu stavku kako bi proizvod bio kompletan. Najvažnije karakteristike prozora kao što su toplinska i zvučna izolacija, ovise najviše o IZO staklu u vašem prozoru. Stoga mi u svoje prozore ugrađujemo LOW-E staklo koje smanjuje gubitak topline za 60-70% u odnosu na obično IZO staklo.

Prozori mogu biti raznih oblika, jednokrilni, dvokrilni, višekrilni, sa nadsjvetlom itd. Svaki prozor može imati sljedeće dodatke:

DODACI2

ZAŠTO SE ODLUČITITI ZA KVK PROZORE?

zasto mi

NAJBOLJE U NAŠOJ PONUDI – JEDAN OD NAJKVALITETNIJIH PROFILA U SVIJETU: SALAMANDER 3D

Salamander_novo_NACRTProfil sustava Salamander 3D ima sljedeće karakteristike:

 • Debljina profila iznosi 76 mm
 • Salamander 3D je zaobljeni, što odiše elegantnošću
 • Profil izrazito bijele boje i glatke površine
 • Lak za održavanje
 • Sastoji se od 5 komora i 3 sive brtve
 • Otporan na sve vremenske uvjete
 • Optimalna zvučna i toplinska izolacija
 • Kvaliteta profila je zajamčena garancijom

NAJPOVOLJNIJE U NAŠOJ PONUDI – ODLIČAN ODNOS CIJENE I KVALITETE: SALAMANDER STREAMLINE

streamlineProfil sustava Salamander Streamline ima sljedeće karakteristike:

 • Debljina profila iznosi 76 mm
 • Salamander Streamline je klasičnog izgleda
 • Profil izrazito bijele boje i glatke površine
 • Lak za održavanje
 • Sastoji se od 5 komora i 2 sive brtve
 • Otporan na sve vremenske uvjete
 • Optimalna zvučna i toplinska izolacija
 • Kvaliteta profila je zajamčena garancijom

OKOV MACO multi matic

GEMAC_kovani-MACOMACO je već puno godina jedan od najkvalitetnijih zaokretno i otklopno-zaokretnih sistema okova za PVC stolariju.

Skriveni (nevidljivi) okov

macoNajnovija generacija okova su MACO multi matic-invisible okov sa skrivenim šarnirima (pantama) koje se nalaze unutar prozora.

 

multi-trend-vzlom

Protuprovalna funkcija

Inteligentna sigurnost; najnapredniji način da prozori budu istodobno sigurni i zabrtvljeni. Nova generacija gljiva sa ekscentrom čini Vaš prozor još sigurnijim.

 

 

 

Klasični okov

maco12

Standardni šarnir (pant) ugrađujemo na profil Salamander Streamline, za one koji vole klasični izgled prozora.

otklopPodizač – osigurač

Podiže krilo bez napora u optimalan položaj, koji onemogućuje nepravilan položaj i nedozvoljava da krilo padne.

 

Prozračivanje

maco7Lako za rukovanje, te namjenjeno za izmjenu ustajalog za svježi zrak.Idealno za ona godišnja doba kada temperatura nije ispod 0 stupnjeva.

Staklo čini oko 80% površine prozora i ono nas štiti od buke, tame i hladnoće

Svjedoci smo svakodnevnim porastom cijena energenata u svijetu. Rastom globalnog pučanstva dolazi do sve veće potrošnje različitih energenata u svijetu. Naravno rastom potrošnje tih energenata dolazi do sve većeg onećišćenja okoliša, kao i smanjenja zaliha tih energenata za buduće naraštaje.

Kakve to veze ima sa staklom i prozorima?

IKS-staklo-1U našem podneblju najviše energije se troši u zimskom periodu za zagrijavanje. Kroz prozore se transmisijski ili ventilaciono ostvaruje 50% ukupnih gubitaka topline zgrade. Znači što su više prozori toplinski neefikasni, to se više energije ( i novca ) troši na održavanje željene temperature u prostoru. Ako pogledate neki prozor, zajedno sa profilom okvira, krila i staklom. vidjet ćete da najveću površinu zauzima staklo odnosno najveći toplinski gubici se događaju upravo kroz samo staklo.
Kako bi se smanjili toplinski gubici kroz staklo razvijeno je LOW-E staklo odnosno staklo niske emisije. LOW-E staklo je staklo na koje je u toku proizvodnje nanešen tanki sloj metalnog oksida. Taj metalni oksid djeluje s vanjske strane kao filter koji onemogućuje propuštanje štetnih UV zraka u prostoriju, dok sa unutrašnje strane djeluje kao reflektor koji reflektira infracrveno ( toplinsko ) zračenje natrag u prostoriju. Time se smanjuju gubici topline kroz staklo za 70% u odnosu na klasično jednostruko staklo.

U sve prozore i balkonska vrata ugrađujemo LOW-E izo staklo.

ovdje nova kolumna…

novo-novo-novo-za-poster-filma-md

pasivna kuća

25

blu3U mogućnosti smo Vam ponuditi profil nove generacije BluEvolution koji je prilagođen budućem “Propisu od štednji energije”, odnosno namijenjen je Pasivnim kućama. Ovaj profil je izvrsna toplinska izolacija, te ćete izborom ovog profila smanjiti troškove grijanja. Profil BluEvolution zadovoljava najviši standard profilnih sustava prema RAL A-smjernicama. >>>

salamander-bluevolution-iii-adams-centrum-handlowe

Veliki izbor boja i dekora

kunststofffenster_11Nudimo vam velik izbor boja i dekora. Odabirom bijele boje dobivate briljantno bijelu. Ostale boje i dekori su stvarni poput tamnog hrasta, zlatnog hrasta, mahagonija i dr.

Mi dajemo individualnost oblika

Fensterformen2Bez obzira da li je novogradnja ili adaptacija: segmenti, lukovi, presjeci kao i različite letvice otvaraju fascinantan prostor za razigranost. Na taj način prozor se prilagođava svakom stilu gradnje.

Ručka secustik

klamkiRučke koje koristime su izrađene od najkvalitetnijih materijala, lijepog su izgleda i odlične funkcionalnosti. Ove poluolive Vam daju dodatnu sigurnost.Logo_Secustik

Ušteda energije

17799Zamjenom stare, dotrajale stolarije, novom PVC stolarijom, značajno ćete uštediti na energiji za grijanje i hlađenje. Dobiti ćete odličnu zvučni izolaciju i otpornost na sve vremenske uvjete. Nećete imati dodatne troškove održavanje i dobivate potpuno ekološki proizvod. v_2323

15 godina tradicije

ovdje nova kolumna…PVC stolarija - ostali proizvodi

proizvod-prozori KVK Prozori
proizvod-vrata Ulazna vrata
proizvod-izostaklo IZO staklo
proizvod-okovi Okovi
proizvod-grilje Grilje
proizvod-rolete Rolete
proizvod-garazna Garažna vrata
proizvod-profili Profili