Okovi

Ovi su nam elementi prije svega potrebni kako bismo vrata mogli funkcionalno i jednostavno otvarati odnosno zatvarati. Vrata pomoću okova na sebi ne samo da postaju funkcionalna nego i optički vrlo atraktivna. Okovi s metalnim gljivama i sigurnosni zaporni elementi u gornjem i donjem dijelu prozora značajno povećavaju sigurnost od provale te povećava pritisak na brtvu, što u kombinaciji sa dodatnim zatvaračima daje idealno brtvljenje prozorima.

MACO MULTI-TREND

maco-logoPredstavljamo vam jedan od programa okova koji ugrađujemo u naše proizvode. MACO multi-trend je već puno godina jedan od najkvalitetnijih zaokretno i otklopno-zaokretnih sistemi okova za PVC stolariju. Tehnika modula ovog sistema okova nudi Vam sve mogućnosti u jednom jedinom programu.

Najnovija generacija okova su MACO multi trend-invisible (skirveni) okovi. Prednost ove vrste okova je njiihova protuprovalna funkcija, te skriveni šarniri (pante) koje se nalaze unutar prozora, samim time prozor se lakše održava i daje mu profinjeniji izgled.

 

okovi-1

Sa MACO okovima dobivate siguran prozor koji:

  • lagano funcionira,
  • je skriven,
  • se može i naknadno dodatno opremiti,
  • je komforan,
  • je jednostavan za rukovanje i lijep,
  • sa malo dodatnih dijelova postaje vrijedniji.


PVC stolarija - ostali proizvodi

proizvod-prozori KVK Prozori
proizvod-vrata Ulazna vrata
proizvod-izostaklo IZO staklo
proizvod-okovi Okovi
proizvod-grilje Grilje
proizvod-rolete Rolete
proizvod-garazna Garažna vrata
proizvod-profili Profili